More

Ecovadis Gold-rating

Jeanette Ledang 23.09.2021

Unger Fabrikker AS har blitt tildelt Ecovadis Gold-rating for selskapets bærekraftstyring og ytelse.   

 

Unger Fabrikker AS er med det blant topp 6% av selskapene som er vurdert av EcoVadis innen produksjon av såpe og vaskemidler, rengjørings- og poleringspreparater, parfymer og toalettpreparater. 

"Med tanke på at bærekraft er en integrert del av strategien vår, er det en stor motivasjonsfaktor i tillegg til en stor anerkjennelse av alles engasjement hos Unger at vi ydmykt mottar gullprisen i Ecovadis -vurderingen for 2021" oppsummerer Jan Ivar Ruud, administrerende direktør i Unger Fabrikker AS 

Ekspertene fra EcoVadis er verdens fremste på bærekraftevalueringer. Fra sine kontorer i 12 land, vurderer de over 75 000 ulike selskaper og gir dem en score fra 0 til 100 basert på måten de etterlever krav og jobber med miljø, arbeids- og menneskerettigheter, etikk og innkjøp. 

Ecovadis-metoden er basert på internasjonalt vedtatte prinsipper for bærekrafts rapportering, for eksempel Global Reporting Initiative, United Nations Global Compact og ISO 26000, og blir revidert av uavhengige bærekrafts eksperter. 

For mer detaljert informasjon, klikk her

Umbraco CMS fra MarkedsPartner