More

Om Unger

Unger Fabrikker AS er en av Europas ledende produsenter av rengjøringsmidler og hygieneartikler (tensider/anioniske surfaktanter/overflateaktive midler), og den eneste av sitt slag i Skandinavia. Ungers produktportefølje inneholder rengjøringsmidler til personlig og industrielt og institusjonelt bruk. Fra Ungers moderne fabrikklokaler eksporteres høykvalitetsprodukter til hele verden via et velutviklet distribusjonsnettverk. Med sin gunstige plassering med egen havn, er Unger en trygg og pålitelig partner for kunder verden over.

 

Siden grunnleggelsen i 1922, har Unger etablert et omfattende nettverk av samarbeidspartnere og distributører verden over, som alle har fokus på å møte kravene moderne industri stiller.

Produktkatalogen omfatter overflateaktive kjemikalier for høyvolumbruk, produkter som er skreddersydde til spesielle renholds formål og kunder og konsentrater som er blandet etter kundenes ønsker og spesifikasjoner.

Unger er glødende opptatt av å gi unik kundestøtte og rask service. Vi skal være de beste i markedet når det gjelder kundetilfredshet. Uansett hvor i verden du er, og hva dine behov for overflatekjemikalier måtte være, kan du kontakte din Unger-representant for mer informasjon.

 

 

 

Umbraco CMS fra MarkedsPartner